Catering-teenuse planeerimine ja teostamine
Põhjalik planeerimine on catering-teenuse puhul äärmiselt tähtis. Kuna
eesmärgiks on pakkuda kliendile toitlustust ja teenindust kas kliendi
oma ruumides või üüritud ruumides, siis ei ole võimalik võrrelda
catering-teenust tavalise toitlustusteenusega toitlustusettevõttes.
Ruumides, kus üritus planeeritakse korraldada, ei pruugi olla
vajaminevaid abiruume, korralikku kööki ega ka vett. Seetõttu on
tähtis, et ürituse toimumise kohaga tutvutakse võimalikult varakult
enne põhjaliku planeerimise alustamist.
Kuna iga tellitud üritus on ainulaadne, siis alustatakse planeerimisel
kliendi soovide välja selgitamisest. Catering-ettevõtte ülesandeks on
nende soovide rahuldamine. Planeerimine ja ürituse korraldamise kulg on
kujutatud skeemil 3.
Joonis 3. Cateringteenuse planeerimine ja teostamine
Alateemad |