Catering-teenuse planeerimine ja teostamine

Põhjalik planeerimine on catering-teenuse puhul äärmiselt tähtis. Kuna eesmärgiks on pakkuda kliendile toitlustust ja teenindust kas kliendi oma ruumides või üüritud ruumides, siis ei ole võimalik võrrelda catering-teenust tavalise toitlustusteenusega toitlustusettevõttes.

Ruumides, kus üritus planeeritakse korraldada, ei pruugi olla vajaminevaid abiruume, korralikku kööki ega ka vett. Seetõttu on tähtis, et ürituse toimumise kohaga tutvutakse võimalikult varakult enne põhjaliku  planeerimise alustamist.

Kuna iga tellitud üritus on ainulaadne, siis alustatakse planeerimisel kliendi soovide välja selgitamisest. Catering-ettevõtte ülesandeks on nende soovide rahuldamine. Planeerimine ja ürituse korraldamise kulg on kujutatud skeemil  3.

 

Joonis 3. Cateringteenuse planeerimine ja teostamine

Alateemad

 

 
 

Toitlustuse alused