Teenindus

Teeninduse planeerimisega alustatakse varakult. Kui ürituse iseloom on selgunud, siis valitakse teenindusviis ja hinnatakse vajaminevate teenindajate hulka. Seejärel planeeritakse ja  arvutatakse vajamineva mööbli ja rekvisiitide hulk. Kui ürituse toimumise kohas pole vajaminevaid nõusid, klaase, söögivahendeid või laudlinu, siis võetakse need kaasa. Ürituse toimumise koht seatakse teeninduseks valmis piisava ajavaruga.

Roogade ja jookide serveerimise planeerimine on üks osa terviku planeerimisest. Teenindusviisi valikul tuleb tähelepanu pöörata ürituse iseloomule, personali hulgale, ürituse toimumise kohale.

Pidulike, ametlike ja suuremahuliste ürituste puhul on otstarbekas koostada täpne teeninduskäigu kirjeldus ja ajagraafik.

 

 
 

Toitlustuse alused