Avaleht
1.Sissejuhatus
2. Toitlustussektori tähtsus
3. Toitlustuse hetkeolukord
4. Tervisliku toitumise põhimõtted
5. Energiavajadus, allergiad ja toitumine
6. Menüü koostamise alused
Menüü mõiste ja terminid menüüdes
Menüüde koostamise põhimõtted
Menüüde tüübid
Kordamisküsimused
Õppeülesanded
7. Turismigrupi menüüd
8. Hinna kalkuleerimine
9. Laua katmine, toitude ja jookide serveerimine
10. Catering-teenused
11. Välitoitlustamine
12. Eestlaste toidukultuur ja rahvustoidud
13. Erinevate rahvuste toidukultuur
Testid enesekontrolliks
Kasutatud allikad
Sisukaart
Prindi
Viimane uuendus:
October 04. 2009 23:55:18
6. Menüü koostamise alused
Teema eesmärk:
Õppija saab teadmisi menüüde koostamise alustest ning omandab oskusi koostada lihtsamaid menüüsid.
Alateemad
Menüü mõiste ja terminid menüüdes
Menüüde koostamise põhimõtted
Menüüde tüübid
Kordamisküsimused
Õppeülesanded
<<
Üles
>>
Sisene
Toitlustuse alused
Powered By CMSimple.dk
| Designed By DotcomWebdesign.com