Avaleht
1.Sissejuhatus
2. Toitlustussektori tähtsus
3. Toitlustuse hetkeolukord
4. Tervisliku toitumise põhimõtted
5. Energiavajadus, allergiad ja toitumine
6. Menüü koostamise alused
7. Turismigrupi menüüd
8. Hinna kalkuleerimine
9. Laua katmine, toitude ja jookide serveerimine
10. Catering-teenused
11. Välitoitlustamine
12. Eestlaste toidukultuur ja rahvustoidud
13. Erinevate rahvuste toidukultuur
Testid enesekontrolliks
Kasutatud allikad
Sisukaart
Prindi
Viimane uuendus:
October 04. 2009 23:55:18
Testid enesekontrolliks
Kontrolli oma teadmisi
testide
abil.
Enesetest 4 ja 5 teema
kohta
Enesetest 8 teema
kohta
Enesetest 10 teema
kohta
Enesetest 11 teema
kohta
<<
Üles
>>
Sisene
Toitlustuse alused
Powered By CMSimple.dk
| Designed By DotcomWebdesign.com