13.2. Õppeülesanne
Konspekti abil vastuste leidmine tabelisse. Enamlevinud roogade selgitamine kliendile. Individuaalne töö
Õppija juhis: - Leidke konspekti abil vastused tabelisse
- Selgitage järgmisi enamlevinud roogi kliendile.
| Roa nimetus | Millisesse kööki kuulub? | Roa lahtiseletus (Mis roog on ja millisest toorainest valmistatakse) | | Lorrane`i pirukas | | | | Foiegras | | | | Pääsupesasupp | | | | Kevadrullid | | | | Tortelliinid | | | | Minestrone | | | | Carpaccio | | | | Tiramisu | | | | Bruschetta | | | | Polenta | | | | Frijole | | | | Tortilla | | | | Chorizo | | | | Salsa | | | | Tacod | | | | Chilli con carne | | | | Kulebjaaka | | | | Pelmeenid | | | | Pliinid | | |
|