Avaleht
1.Sissejuhatus
2. Toitlustussektori tähtsus
3. Toitlustuse hetkeolukord
4. Tervisliku toitumise põhimõtted
5. Energiavajadus, allergiad ja toitumine
Toitained ja toidu energeetiline väärtus
Erinevate toitumisvajadustega kliendid
Kordamisküsimused
Õppeülesanded
6. Menüü koostamise alused
7. Turismigrupi menüüd
8. Hinna kalkuleerimine
9. Laua katmine, toitude ja jookide serveerimine
10. Catering-teenused
11. Välitoitlustamine
12. Eestlaste toidukultuur ja rahvustoidud
13. Erinevate rahvuste toidukultuur
Testid enesekontrolliks
Kasutatud allikad
Sisukaart
Prindi
Viimane uuendus:
October 04. 2009 23:55:18
5. Energiavajadus, allergiad ja toitumine
Teema eesmärk:
Õppija omandab oskusi toiduenergiavajaduse arvutamise põhimõtetest lähtuvalt kliendist, saab teadmisi allergiatest ja eritoitumisest.
Alateemad
Toitained ja toidu energeetiline väärtus
Erinevate toitumisvajadustega kliendid
Kordamisküsimused
Õppeülesanded
<<
Üles
>>
Sisene
Toitlustuse alused
Powered By CMSimple.dk
| Designed By DotcomWebdesign.com