Avaleht
1.Sissejuhatus
2. Toitlustussektori tähtsus
3. Toitlustuse hetkeolukord
4. Tervisliku toitumise põhimõtted
5. Energiavajadus, allergiad ja toitumine
6. Menüü koostamise alused
7. Turismigrupi menüüd
8. Hinna kalkuleerimine
9. Laua katmine, toitude ja jookide serveerimine
10. Catering-teenused
11. Välitoitlustamine
12. Eestlaste toidukultuur ja rahvustoidud
13. Erinevate rahvuste toidukultuur
Usundid ja toitumiskultuur
Tuntumad rahvusköögid
Prantsuse köök
Hiina köök
Itaalia köök
Mehhiko köök
Vene köök
Kordamisküsimused
Õppeülesanded
Testid enesekontrolliks
Kasutatud allikad
Sisukaart
Prindi
Viimane uuendus:
October 04. 2009 23:55:18
Tuntumad rahvusköögid
Alateemad
Prantsuse köök
Hiina köök
Itaalia köök
Mehhiko köök
Vene köök
<<
Üles
>>
Sisene
Toitlustuse alused
Powered By CMSimple.dk
| Designed By DotcomWebdesign.com