Kordamisküsimused

  1. Tooge näiteid, missugustes toitlustusettevõtetes ja missuguste ürituste puhul kasutatakse toitude pakkumisel iseteenindust, osalist teenindust ja täisteenindust.
  2. Mille poolest erinevad fur¨ettlaud ja buffet-laud?
  3. Millistel puhkudel võib toitlustusteenust pakkuda catering-teenusena?
  4. Mille poolest erineb catering-teenus teenindamisest restorani statsionaarsetes ruumides?
  5. Milliseid nõusid kasutatakse söömiseks, serveerimiseks
  6. Kirjeldage, milliseid söögiriistad pannakse lauale erinevate toitude söömiseks.
  7. Kirjeldage, millistest klaasidest serveeritakse vett, valget veini, punast  veini?
  8. Kirjeldage minimaalset, lõplikku ja täielikku eelkatet.
  9. Kirjeldage kohvi- ja teelaua eelkatte võimalusi.
  10. Missugune on veinide serveerimise protseduur?
  11. Kirjeldage suppide serveerimise erinevaid viise.
  12. Kirjeldage pearoogade serveerimise erinevaid viise
  13. Kirjeldage magustoitude serveerimise erinevaid viise.
  14. Kirjeldage juustude serveerimist.
  15. Kirjeldage kohvi ja tee serveerimist.
 

 
 

Toitlustuse alused