Kordamisküsimused- Tooge näiteid, missugustes toitlustusettevõtetes ja missuguste ürituste puhul kasutatakse toitude pakkumisel iseteenindust, osalist teenindust ja täisteenindust.
- Mille poolest erinevad fur¨ettlaud ja buffet-laud?
- Millistel puhkudel võib toitlustusteenust pakkuda catering-teenusena?
- Mille poolest erineb catering-teenus teenindamisest restorani statsionaarsetes ruumides?
- Milliseid nõusid kasutatakse söömiseks, serveerimiseks
- Kirjeldage, milliseid söögiriistad pannakse lauale erinevate toitude söömiseks.
- Kirjeldage, millistest klaasidest serveeritakse vett, valget veini, punast veini?
- Kirjeldage minimaalset, lõplikku ja täielikku eelkatet.
- Kirjeldage kohvi- ja teelaua eelkatte võimalusi.
- Missugune on veinide serveerimise protseduur?
- Kirjeldage suppide serveerimise erinevaid viise.
- Kirjeldage pearoogade serveerimise erinevaid viise
- Kirjeldage magustoitude serveerimise erinevaid viise.
- Kirjeldage juustude serveerimist.
- Kirjeldage kohvi ja tee serveerimist.
|