6.1. ÕppeülesanneTeemakonspekti läbitöötamine Õppija juhis: - Töötage läbi 6. teemakonspekt
- Leidke konspekti abil vastused kordamisküsimustele
Kordamisküsimused- Nimetage roakäikude grupid.
- Loetlege toidukäigud.
- Milliseid toite sobib pakkuda külma eelroana?
- Milliseid toite sobib pakkuda kuuma eelroana?
- Millised suppe pakutakse kuuma eelorana?
- Milliseid toite sobib pakkuda kuuma vaheroana?
- Milliseid toite sobib pakkuda järelroana?
- Millistesse roakäikudesse sobib lülitada taignatooteid?
- Loetlege restoranimenüüde tüüpe.
- Millised toidusektsioonid on tavaliselt restorani toidukaardil?
- Kirjeldage menüüde koostamise põhimõtteid. Tooge näiteid.
- Loetlege menüüde tüübid eine toimumise aja järgi.
- Milliseid dieetmenüüsid teate?
- Milliseid selvelaudade menüüsid oskate nimetada?
|