6.1. Õppeülesanne

Teemakonspekti läbitöötamine

Õppija juhis:

  1. Töötage läbi 6. teemakonspekt
  2. Leidke konspekti abil vastused kordamisküsimustele
Kordamisküsimused
  1. Nimetage roakäikude grupid.
  2. Loetlege toidukäigud.
  3. Milliseid toite sobib pakkuda külma eelroana?
  4. Milliseid toite sobib pakkuda kuuma eelroana?
  5. Millised suppe pakutakse kuuma eelorana?
  6. Milliseid toite sobib pakkuda kuuma vaheroana?
  7. Milliseid toite sobib pakkuda järelroana?
  8. Millistesse roakäikudesse sobib lülitada taignatooteid?
  9. Loetlege restoranimenüüde tüüpe.
  10. Millised toidusektsioonid on tavaliselt restorani toidukaardil?
  11. Kirjeldage menüüde koostamise põhimõtteid. Tooge näiteid.
  12. Loetlege menüüde tüübid  eine toimumise aja järgi.
  13. Milliseid dieetmenüüsid teate?
  14. Milliseid selvelaudade menüüsid oskate nimetada?
 

 
 

Toitlustuse alused