Avaleht
1.Sissejuhatus
2. Toitlustussektori tähtsus
Toitlustussektori tähtsus turismis
Toitlustusettevõtete tüübid ja äriidee
Erinevat tüüpi toitlustusettevõtted
Kiirtoiduettevõtted
Kohvikud
Restoranid
Baarid
Kordamisküsimused
Õppeülesanded
3. Toitlustuse hetkeolukord
4. Tervisliku toitumise põhimõtted
5. Energiavajadus, allergiad ja toitumine
6. Menüü koostamise alused
7. Turismigrupi menüüd
8. Hinna kalkuleerimine
9. Laua katmine, toitude ja jookide serveerimine
10. Catering-teenused
11. Välitoitlustamine
12. Eestlaste toidukultuur ja rahvustoidud
13. Erinevate rahvuste toidukultuur
Testid enesekontrolliks
Kasutatud allikad
Sisukaart
Prindi
Viimane uuendus:
October 04. 2009 23:55:18
Erinevat tüüpi toitlustusettevõtted
Alateemad
Kiirtoiduettevõtted
Kohvikud
Restoranid
Baarid
<<
Üles
>>
Sisene
Toitlustuse alused
Powered By CMSimple.dk
| Designed By DotcomWebdesign.com