Avaleht
1.Sissejuhatus
2. Toitlustussektori tähtsus
3. Toitlustuse hetkeolukord
4. Tervisliku toitumise põhimõtted
Tervisliku toitumise tähtsus ja vajadus
Toidupüramiid
Tervisliku toitumise alused
Kordamisküsimused
Õppeülesanded
4.1. Õppeülesanne
4.2. Õppeülesanne
4.3. Õppeülesanne
4.4. Õppeülesanne
5. Energiavajadus, allergiad ja toitumine
6. Menüü koostamise alused
7. Turismigrupi menüüd
8. Hinna kalkuleerimine
9. Laua katmine, toitude ja jookide serveerimine
10. Catering-teenused
11. Välitoitlustamine
12. Eestlaste toidukultuur ja rahvustoidud
13. Erinevate rahvuste toidukultuur
Testid enesekontrolliks
Kasutatud allikad
Sisukaart
Prindi
Viimane uuendus:
October 04. 2009 23:55:18
4.3. Õppeülesanne
Tervislik toit. Rühmatöö
Õppija juhis:
Koostage ideekaart „Tervislik toit”.
Arutlege töö tulemuste üle töörühmas
Esitlege rühma seisukohta
<<
Üles
>>
Sisene
Toitlustuse alused
Powered By CMSimple.dk
| Designed By DotcomWebdesign.com