3.1. ÕppeülesanneTeemakonspekti läbitöötamine Õppija juhis: - Töötage läbi 3. teemakonspekt
- Leidke konspekti abil vastused kordamisküsimustele
Kordamisküsimused- Kirjeldage toitlsutussektori
hetkeolukorda Tallinnas, Tartus, Pärnus, Kuressaares, Rakveres,
Viljandis, Haapsalus jne. Millise hinnagu sellele annate?
- Millistest allikatest saate informatsiooni turistide vajaduste ja soovide muutumise kohta?
- Millistest allikatest saate informatsiooni toitlustueenuseid kujundavate trendide kohta?
- Millised
on teie arvates trendikad söögikohad turistide hulgas Tallinnas,
Tartus, Pärnus, Kuressaares, Rakveres, Viljandis, Haapsalus jne. Miks
on need kohad populaarsed?
- Kirjeldage klienditrendide tekke mõjureid.
- Kuidas
reageerivad toitlustusteenuste pakkujad sellele, et Euroopas on
suurenenud ja aina suurenemas eakate inimeste osakaal, kes resisvad.
- Kuidas toitlustusettevõtted reageerivad infotehnoloogia arengule.
- Kuidas toitlustusteenuste pakkujad reageerivad laste sotsiaalse potsitiooni tõusule perereisijate teenindamisel?
- Kuidas lähevad toitlustusteenuste pakkujad kaasa elutempo kasvuga, kas väärtustavad turistide ajaressurssi?
- Kuidas ettevõtted arvestavad toitumise erisdoovidega klientidega?
- Kuidas väljendub kultuuride segunemine näiteks Tallinna toitlustusettevõtete turul?
- Miks ameerika turistid teie arvates eelisatvad süüa kogu maailmas McDonald’s keti ettevõtetes?
|