Kordamisküsimused

  1. Kirjeldage toitlsutussektori hetkeolukorda Tallinnas, Tartus, Pärnus, Kuressaares, Rakveres, Viljandis, Haapsalus jne. Millise hinnagu sellele annate?
  2. Millistest allikatest saate informatsiooni turistide vajaduste ja soovide muutumise kohta?
  3. Millistest allikatest saate informatsiooni toitlustueenuseid kujundavate trendide kohta?
  4. Millised on teie arvates trendikad söögikohad turistide hulgas Tallinnas, Tartus, Pärnus, Kuressaares, Rakveres, Viljandis, Haapsalus jne. Miks on need kohad populaarsed?
  5. Kirjeldage klienditrendide tekke mõjureid.
  6. Kuidas reageerivad toitlustusteenuste pakkujad sellele, et Euroopas on suurenenud ja aina suurenemas eakate inimeste osakaal, kes resisvad.
  7. Kuidas toitlustusettevõtted reageerivad infotehnoloogia arengule.
  8. Kuidas toitlustusteenuste pakkujad reageerivad laste sotsiaalse potsitiooni tõusule perereisijate teenindamisel?
  9. Kuidas lähevad toitlustusteenuste pakkujad kaasa elutempo kasvuga, kas väärtustavad turistide ajaressurssi?
  10. Kuidas ettevõtted arvestavad toitumise erisdoovidega klientidega?
  11. Kuidas väljendub kultuuride segunemine näiteks Tallinna toitlustusettevõtete turul?
  12. Miks ameerika turistid teie arvates eelisatvad süüa kogu maailmas McDonald’s keti ettevõtetes?
 

 
 

Toitlustuse alused