Avaleht
1.Sissejuhatus
2. Toitlustussektori tähtsus
3. Toitlustuse hetkeolukord
4. Tervisliku toitumise põhimõtted
5. Energiavajadus, allergiad ja toitumine
6. Menüü koostamise alused
7. Turismigrupi menüüd
8. Hinna kalkuleerimine
9. Laua katmine, toitude ja jookide serveerimine
10. Catering-teenused
11. Välitoitlustamine
12. Eestlaste toidukultuur ja rahvustoidud
Eestlaste toidukultuuri areng ja toidupärand
Kaasaegne Eesti köök
Eesti rahvustoidud
Leib
Suupisted
Supid
Põhiroad
Magustoidud
Küpsetised
Joogid
Kordamisküsimused
Õppeülesanded
13. Erinevate rahvuste toidukultuur
Testid enesekontrolliks
Kasutatud allikad
Sisukaart
Prindi
Viimane uuendus:
October 04. 2009 23:55:18
Leib
Hapendatud rukkileib
magushapu rukkileib
Joonis 12.3. Rukkileib
<<
Üles
>>
Sisene
Toitlustuse alused
Powered By CMSimple.dk
| Designed By DotcomWebdesign.com