Avaleht
1.Sissejuhatus
2. Toitlustussektori tähtsus
3. Toitlustuse hetkeolukord
4. Tervisliku toitumise põhimõtted
5. Energiavajadus, allergiad ja toitumine
6. Menüü koostamise alused
7. Turismigrupi menüüd
8. Hinna kalkuleerimine
9. Laua katmine, toitude ja jookide serveerimine
10. Catering-teenused
11. Välitoitlustamine
12. Eestlaste toidukultuur ja rahvustoidud
Eestlaste toidukultuuri areng ja toidupärand
Kaasaegne Eesti köök
Eesti rahvustoidud
Kordamisküsimused
Õppeülesanded
13. Erinevate rahvuste toidukultuur
Testid enesekontrolliks
Kasutatud allikad
Sisukaart
Prindi
Viimane uuendus:
October 04. 2009 23:55:18
Kordamisküsimused
Kirjeldage eestlaste toidupärandit (Kust me oleme tulnud?).
Kirjeldage eestlaste tänast toidukultuuri (Kus me oleme?).
Millised trendid on märgatavad eestlaste toitumises? (Kuhu me läheme?)
<<
Üles
>>
Sisene
Toitlustuse alused
Powered By CMSimple.dk
| Designed By DotcomWebdesign.com