10.1. ÕppeülesanneTeemakonspekti läbitöötamine Õppija juhis: - Töötage läbi 10. teemakonspekt
- Leidke vastused kordamisküsimustele
Kordamisküsimused- Milles seisneb catering-teenuse eripära?
- Kes on catering-ettevõtete põhilised kliendid?
- Millised toitlustusettevõtted (tüübid) pakuvad catering-teenust?
- Loetele erinevaid võimalikke toimumise kohti, kus catering-teenust pakkuvad ettevõtted üritusi korraldada aitavad!
- Milliste liiki ürituste korraldamisel catering-teenust pakkuvate ettevõtete teenuseid tellitakse?
- Millised on catering-teenuse planeerimise ja teostamise erinevad etapid?
- Milliseid teenuseid ja mis põhjustel catering-ettevõttel on mõistlikum sisse osta?
- Milles seisneb kliendile ja tema külalistele pakutava roa turvalisus?
- Mille kohta klientidelt tagasisidet küsida võiks?
- Kuidas korraldada kliendilt tagasiside küsimist?
- Kuidas saadud tagasisidet catering-ettevõtte edasises tegevuses ära kasutada?
|