Välitoitlustamise erinevad vormid

Kui ettevõtja korraldab toitlustamist teisaldatavast müügipunktist, kui ettevõte korraldab toitlustamist nt laagris, suvepäevadel ehk siis loob ajutise ettevõtte, siis  võib seda nimetada ka välitoitlustuseks. Lisaks loetakse välitoitlustuseks massiürituste või avalike ürituste toitlustamist.

Teenuse planeerimine ja teostamine käib sama skeemi järgi kui catering-teenuse planeeriminegi, kuid tavapärasest enam tuleb tähelepanu pöörata  toiduohutusele, sest teenuse pakkumise tingimused on suhteliselt äärmuslikud.

Ohutus on pakutava toitlustusteenuse puhul üks tähtsamatest omadustest. Selleks, et toiduohutust tagada, tuleb täita toorainete, tootmisruumide, toidukäitleja hügieeni, toidu valmistamise, säilitamise, transportimise ja serveerimisega seotud nõudeid.

 

 
 

Toitlustuse alused