Avaleht > Lihakobestaja 

 
 

Lihakobestaja 


Kobestaja on abiline sidekoerikkama lihaviilule kuju andmiseks ja sidekoe  purustamiseks.
Seade tuleb asetada püsivale ja kindlale pinnale. Jälgida tuleb terade pöörlemise suunale.
Seadme ümber tuleb jätta piisavalt ruumi, et oleks turvaline töötada. Seade koosneb korpusest, kaanest, vahetatavatest teradest.

Elekter:  400V, 0,37 kW

Käsitsemine

  • Lihakobestajaga tohib töötada vaid siis kui kaan on peal.
  • Liha peab olema luudest puhastatud.
  • Seade tuleb enne käivitada ja alles siis hakata liha panema.

Puhastamine 

  • Seade eemaldada vooluvõrgust.
  • Avada lihakobestaja kaas.
  • Avada seadmel paiknevad laagrikinnitused ja tõsta terad välja.
  • Avada terade pakett ja asetada need pesuraamile.
  • Pesta nõudepesumasinas või käsitsi pesuainega.
  • Seadet ennast pesta käsna ja pesuainega ning loputada. Mitte pesta jooksva veega.

Ohutus

  • Lihakobestajat ei tohu kasutada siis kui turvalisusega seotud osad on katki.
  • Lihakobestaja kaant ei tohi avada enne kui seadme mootor on seiskunud.

 

 
 
 
Toitlustusettevõtte seadmed - ettevalmistusseadmed