Avaleht > Kutter

 
 

Kutter


Kutterid on õiged seadmed, kui on vaja peenestada liha, kala, aedvilju, pähkleid, juustu, valmistada püreeritud tooteid nagu püreesupid, kastmed. Kutter on varustatud laiapõhjalise nõuga, kuhu sisse asetatakse noad ja kaabitsad, mis segavad ja peenestavad korraga tooteid.  Töötlemiseaeg on lühike, temperatuur püsib madal ja see on eeliseks rasvaste toodete töötlemisel (rasv ei jõua eralduda). Joonisel 5 on esindatud Metos VCM – kutteri mudel.

Toote töötlemine on jälgitav läbipaistva kaane abil ja täiteava kaudu saab lisada vajalikku toodet. Kann kinnitatakse turvaaisaga, mille magnetlüliti tagab ohutuse.

Kõik lahtised osad on masinpestavad ja kergesti eemaldatavad.

Kutterite mahtuvus olenevalt mudelist 4 liitrit, kusjuures vedeliku mahtuvus 1,6 l või 6 liitrit, kusjuures vedelikumahtuvus 2,5 liitrit. 

Meeles tuleb pidada, et mahtuvus ei tähenda seda, et saame nõusse panna  4 kg toodet.
Ühekordne täitmine on järgmine:
 




 

 

Ohutustehnika nõuded

Seadme kokkupanekuks ja lahtivõtmiseks eemaldada vooluvõrgust.
Kutteri noad on väga teravad ja nende puhastamisel ning pesemisel peab olema ettevaatlik.
 

 
 
 
Toitlustusettevõtte seadmed - ettevalmistusseadmed