Retsepti standardiseerimine > Standardretseptuur > Ettevõtte kasu standardretseptuurist

 
 
 

Ettevõtte kasu standardretseptuurist

Ettevõtte kasud standardretsepti kasutamisest on järgmised:

  • Tagavad tootmise stabiilse kvaliteedi
  • Väldivad või vähendavad erinevusi eri vahetuste või töötajate töö tulemuste vahel.
  • Tagavad kliendi ootuste parema rahuldamise
  • Võimaldavad täpselt planeerida ostutoiminguid (tooraine tarnitavaid koguseid) ja müüki (väljatulek, müüdud portsjonite arv, müügikate).
  • Lihtne jälgida tooraine kulusid ehk pidada laoarvestust toorainete üle
  • Kiireneb toidu tellimuste täitmine, eriti restoraniköögis
  • Informatsioon toidu koostise ja valmistamise tehnoloogia kohta on kiiresti ja lihtsalt kättesaadav.
  • Võimalik arvestada toidus toitainelist koostist
  • Standardretseptuuride abil saab tegutseda majanduslikult ning jälgida ettevõtte kulusid

 

 

 

 
 

 

Retsepti standardiseerimine
 

Home