|
|
Kasutatud kirjandus
- Rekkor, S., Erik R., Parm. T., Vainu. A. Teenindamise kunst. Argo: 2013
- Cracknell , H. L, Nobis, G. Toidud, joogid ja serveerimine. Tallinn: TEA, 2001
- Bono, G., A.Filippo Stiilsed salvrätikuseaded. Tallinn:TEA Kirjastus 2005
- Koppinen, S., Kumpulainen, E., Lehto, M. Peti&Safka. Hotelli-ja ravintola- alan perusteet. Helsinki: 2002
- Kotkas, M. Roosipõld, A. Restoraniteenindus . Tallinn: Argo 2010
- Raid, V. Inglise-Eesti/ Eesti-Inglise sõnaraamat sõnastik restoranipidajale
- Rekkor, S. Selvelauad. Tallinn: Avita, 2000
- Laua katmine, http://www.hkhk.edu.ee/vanker/lauakatmine/lauakatmine.html
- Ресторанный сервис: Основы междунар. практики обслуживания для профессионалов и начинающих: Зигель, Центрполиграф 2003
- http://www.heres.ee
- http://www.arkogren.ee
- Pildigalerii pildid aadressilt http://www.flickr.com
|
|
|