Avaleht > Kasutatud kirjandus
 
 

Kasutatud kirjandus


  1. Rekkor, S., Erik R., Parm. T., Vainu. A. Teenindamise kunst. Argo: 2013
  2. Cracknell , H. L, Nobis, G. Toidud, joogid ja serveerimine. Tallinn: TEA, 2001
  3. Bono, G., A.Filippo Stiilsed salvrätikuseaded. Tallinn:TEA Kirjastus 2005
  4. Koppinen, S., Kumpulainen, E., Lehto, M. Peti&Safka. Hotelli-ja ravintola- alan perusteet. Helsinki: 2002
  5. Kotkas, M. Roosipõld, A. Restoraniteenindus . Tallinn: Argo 2010
  6. Raid, V. Inglise-Eesti/ Eesti-Inglise sõnaraamat sõnastik restoranipidajale
  7. Rekkor, S. Selvelauad. Tallinn: Avita, 2000
  8. Laua katmine, http://www.hkhk.edu.ee/vanker/lauakatmine/lauakatmine.html
  9. Ресторанный сервис: Основы междунар. практики обслуживания для профессионалов и начинающих: Зигель, Центрполиграф 2003
  10. http://www.heres.ee  
  11. http://www.arkogren.ee
  12. Pildigalerii pildid aadressilt http://www.flickr.com


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lauakatmine