Mikrobioloogia ajalugu
Avaleht
Sissejuhatus
Eelmikrobioloogiline periood
Morfoloogiline periood
Füsioloogiline periood
Molekulaarne periood
Viited
Avaleht
>
Morfoloogiline periood
> Athanasius Kircher (1602-1680)
Athanasius
Kircher
(1602-1680)
Athanasius Kircher
(1602-1680)
Athanasius Kircher
uuris luubi (32 x suurendus) abil roiskuvat liha ja hapupiima ning kirjeldas seal nähtud "ussikesi".
Sisukaart
Prindi
<
Üles
>
Avaleht
Sissejuhatus
Eelmikrobioloogiline periood
Morfoloogiline periood
Antonie van Leeuwenhoek (1632-1723)
Athanasius Kircher (1602-1680)
Füsioloogiline periood
Molekulaarne periood
Viited
Sisukaart
Prindi
Login
Viimati muudetud::
December 21, 2009 14:34:02
Mikrobioloogia ajalugu
Powered By CMSimple.dk
| Designed By DotcomWebdesign.com