Õpiobjekti tutvustus > Õppeülesanded > Õppeülesanne 3

Õppeülesanne 3

Õppeülesanne 3. Liha-klimbisupi valmistamine ja serveerimine tänasele kliendile
Rühmatöö või individuaalne töö, maht 1,5 t

  1. Arenda edasi traditsioonilise liha-klimbisupi retsepti, pidades silmas tänase restoranikliendi ootusi:
    • lisades tooraineid
    • töötades välja supile sobivaid lisandeid
    • kaasajastades valmistamise tehnoloogiat (tükelduskujud, töötlemisvõtted jne)
    • kaasajastades serveerimist (nõud, garneering jne)
  2. Valmista liha-klimbisupp
  3. Serveeri liha-klimbisupp ja degusteeri koos kaaslastega
  4. Arutle kaaslastega tulemuse (supi välimus, maitse, lisandid, serveerimine jne) üle
  5. Täiusta arutelu tulemustele toetudes oma retseptuuri sh supi serveerimist

 
 
 
 
 

 

 
 

Liha-klimbisupp