Õpiobjekti tutvustus > Õppeülesanded > Õppeülesanne 3

Õppeülesanne 3

Õppeülesanne 3. Kalasupi valmistamine ja serveerimine tänasele kliendile
Rühmatöö või individuaalne töö, maht 1,5 t

  1. Arenda edasi traditsioonilise kalasupi retsepti, pidades silmas tänase restoranikliendi ootusi:
    • lisades tooraineid
    • töötades välja supile sobivaid lisandeid
    • kaasajastades valmistamise tehnoloogiat (tükelduskujud, töötlemisvõtted jne)
    • kaasajastades serveerimist (nõud, garneering jne)
  2. Valmista kalasupp
  3. Serveeri kalasupp ja degusteeri
  4. Arutle kaaslastega tulemuse (supi välimus, maitse, lisandid, serveerimine jne) üle
  5. Täiusta arutelu tulemustele toetudes oma retseptuuri sh supi serveerimist.

 
 
 
 
 

 

 
 

Kalasupp