Õpiobjekti tutvustus > Õppeülesanded > Õppeülesanne 1

Õppeülesanne 1

Õppeülesanne 1. Teema õppematerjali läbitöötamine
Individuaalne töö, maht 0,5 t

Õppija juhis:

  1. Tööta läbi õppematerjal
  2. Leia õpitu abil vastused järgnevatele kordamisküsimustele

Kordamisküsimused:

  1. Miks on Eestis olnud kalatoidud ajalooliselt lihatoitudest olulisemad?
  2. Miks on palju söödud soolakala ja kuivatatud kala?
  3. Nimetage Eestis enam söödud mere- ja mageveekalu.
  4. Milliseid toite, sealhulgas suppe kaladest valmistati?
  5. Milliseid toite valmistati kalamarjast?
  6. Millistest kaladest keedeti traditaiooniliselt suppi?
  7. Millistest kalaliikidest valmistatakse suppi tänapäeval?

 
 
 
 
 

 

 
 

Kalasupp