Õpiobjekti tutvustus
Suurköögid
Õppekava: Majutamise ja toitlustamise erialade riiklik õppekava Moodul: 05. Toitlustamine (maht 3 õn) Teema: Toitlustusettevõtete tüübid
Õpiobjekti saab kasutada ka moodulites: - 1 Sissejuhatus kutseõpingutesse; - 14 Toiduvalmistamine suurköögis.
Õpiobjekt toetab õpiku Toiduvalmistamine suurköögis (Argo 2010) rakendamist.
Õpiobjektis on kasutatud õpikut Toiduvalmistamine suurköögis (Argo 2010)
Õpiobjekti maht: 0,1 õn / 4 tundi
Pädevused: Õppija on omandanud teadmisi suurköökidest, nende kliendirühmadest, pakkumisest ja teeninduse korraldusest. On omandanud oskusi suurköökide kliendirühmade vajadustele vastvate toitude pakkumise koostamisest.
Eesmärk: Õpiobjektiga taotletakse, et õppija õpib tundma erinevatele sihtrühmadele suunatud suurkööke, nende äriideid, pakkumist ja teeninduse korraldust.
Õpiobjekt sisaldab:
- suurkööke käsitlevat õppematerjali
- 3 õppeülesannet sh ühte suuremahulist struktueeritud õppeülesannet ja enesetesti õppijale
Õppeülesanded: maht 4 t
- Õppeülesanne 1. Teema õppematerjali läbitöötamine
Individuaalne töö, maht 1,5 t
- Õppeülesanne 2. Konkreetse juhtumi läbitöötamine
Rühmatöö või individuaalne töö, maht 2 t
- Õppeülesanne 3. Enesetest
Maht 0,5 t
Kõigi õppeülesannetega töötamiseks on koostatud õppija juhised.
Õpiobjektiga saab töötada nii auditooriumis, 100% e-õppe vormis või kombineerides auditoorse õppe ja e-õpet. Kasutatakse nii individuaalset kui rühmatööd.
Õppijate hindamine: Õppeülesannete lahendamine, tulemus vastavalt hindamisprogrammile
Õpiobjekti koostajad: Sirje Rekkor ja Margit Konno
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License.
|