Spetsialiseeritud toidurestoranid
Spetsialiseeritud toidurestoranid võivad olla:
- rahvusköögile spetsialiseerunud restoranid (Prantsuse, Hiina, Tai, Vene, Kreeka, Itaalia jne)
- etnilised restoranid (näiteks Eesti restoranid Eestis)
- teemarestoranid (ajasturestoranid, õllerestoranid, veinikeldrid, veinipööningud, rokirestoranid, talveaiarestoranid, vihmametsarestoranid, jahimeeste restoranid, paprika- või küüslaugurestoranid jne)
- kindlatele toiduainetele spetsialiseerunud (kalad, mereannid, köögiviljad, liha)
- kindlatele toitudele spetsialiseerunud (pitsad, kebabid jne)
Sellistes restoranides on kõik, välis- ja sisekujundus, interjöör, teenindajate riietud jne kujundatud vastavalt ettevõtte äriideele. Teenindus võib olla nii iseteenindus kui lauas teenindus (nii osaline kui täielik).
Hinnatase võib sõltuvalt äriideest olla väga erinev.
Näited
|