Hotellirestoranid
Hotellis asuv restoran pakub tavaliselt buffet-lauast või osalise teenindusega hommikusööki hotelli klientidele, lõunasööki nii päevamenüü kui à la carte menüü järgi nii hotelli külalistele kui teistele klientidele ning konverentsikeskuse klientidele. Õhtul pakutakse à la carte menüüd või tellimuseineid, luuakse tingimused mugavaks ajaviitmiseks. Hotelli restoran pakub sõltuvalt hotelli äriideest ka pidulikke eineid, kohvipause seminaridest ja konverentsidest osavõtjatele, einete serveerimist hotellitubades ja hotelli üldkasutatavates ruumides (kabinettides, saunades jne) ning grupitoitlustust. Hotelli restoran valmistab suupisteid hotelli erinevate baaride ja kohvikute tarvi,s hooldab hotellitubade minibaare ning sageli pakub ka catering- teenust. Hommikusööki pakutakse sageli iseteenindulauast. Lõunasel ja õhtusel ajal teenindavad tavaliselt kelnerid või ettekandjad ning kasutatakse kas osalist või täielikku teenindamist, guéridon- teenindust (käruteenindust).
Hinnatase vastab hotelli tasemele.
Näited
|