Avaleht > Viited

Viited

  1. Parm, Ü., Parv, V. Nakkushaigused. Tartu, 2002.
  2. Roaste, M., Tamm,T., Juhkam, K. Toiduhügieen ja –ohutus. Tartu, 2004.
  3. Kann, A., Veskus, T., Vokk, R. Toiduhügieenikoolituse täiendmaterjalid. Tallinna TÜ., 2004.
  4. Ruut, J., Kruuser, A. Toidukäitleja käsiraamat. Tallinn, 2002.
  5. http://www.hot.ee/ematehnik/Hinfo/tuberkuloos.html
  6. http://et.wikipedia.org/wiki/Botulism
  7. http://koolielu.edu.ee/kajarahu/veeb/mittemikroobsed_toidumurgistused/
  8. http://www.popsci.com/inspired-nature/article/2008-04/bacteria-rescue
  9. Illustreeriv materjal Google´i pildiotsingust.


 

Mikroobsed toidunakkused ja mürgistused
Home Home