Õpiobjekti tutvustus > Õppeülesanded > Õppeülesanne 1

 
 
 
 
 
 
 
 

Õppeülesanne 1

Õppeülesanne 1. Teema õppematerjali läbitöötamine.
Individuaalne töö, maht 1,5 t

Õppija juhis:

  • Tööta läbi õppematerjal
    Leia õpitu abil vastused kordamisküsimustele

Kordamisküsimused:

  • Miks on restoranid toitlustuteenuste turul?
  • Mida väljendab restorani äriidee?
  • Milliseid restorane oskad nimetada oma kodukohas (või näiteks Tallinnas, Tartus, Pärnus jne)?
  • Milliseid hotellirestorane oskad nimetada? (vt näiteid õppematerjalis)
  • Kirjelda üht hotellirestorani.
  • Kes on hotellirestorani kliendid?
  • Milliseid menüüd ja teenuseid pakub hotellirestoran?
  • Miliseid spetsialiseeritud toidurestorane oskad nimetada? (vt näiteid õppematerjalis)
  • Kirjelda üht spetsialiseeritud restorani.
  • Kes on Tallinna vanalinna restoranide kliendid?
  • Millistes restoranides on võimalik korraldada rühmaturistide ettetellitud toitlustamist?
  • Kas restoranides on võimalik korraldada rühmaturistide ette tellimata toitlustust? Põhjenda.
  • Mille järgi hinnatakse lõunasöögirestorani teenuse kvaliteeti? Põhjenda.
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
Restoranid