1. Kas peenvillal on villa peenus Bradfordi kvaliteetides?
a) 80, 70, 64, 60
b) 40 36
c) 58, 56
2. Millisel lamba kehaosal on peenem ja kvaliteetsem vill?
a) kintsudel,
b) seljal,
c) küljel,
d) laudjal
3. Mis vanuses pügatakse tallesid?
a) keskmiselt 3 kuu vanuses,
b) keskmiselt 6 kuu vanuses,
c) keskmiselt 12 kuu vanuses
4. Mida mõistetakse villatoodangu all?
a) aasta jooksul lambalt pöetud pestud villa kogust kg-des
b) aasta jooksul lambalt pöetud pesemata villa kogust kg-des
c) viimasel pügamisel saadud villa kogust kg-des
5. Kas säsikiht parandab villkarva kvaliteeti?
a) säsikiht halvendab villa kvaliteeti
b) säsikiht parandab villa kvaliteeti
6.Missuguse rasuhigi värvusega villa on kergem tavaliste pesemislahustega puhtaks pesta?
a) kollase ja tumekreemja rasuhigiga villa,
b) valge ja helekreemja rasuhigiga villa
7. Miks on villas rasuhigi?
a) kaitseb villa erinevate keskkonnamõjude eest (niiskus, päike)
b) annab villale meeldiva lõhna,
c) annab villale tugevuse
8. Miks on hea villa läige oluline lõpptoote kvaliteedile?
a) tooted on vastupidavamad ja tugevamad
b) tooted on nägusamad ja käega katsudes pehmemad
9. Kas kvaliteetne vill peab olema minimaalsete orgaaniliste lisanditega?
a) jah, sest lõng katkeb kudumismasinatel sagedamini ja takjate jm. jäägid jäävad lõnga
b) ei, sest see ei mõjuta toodete kvaliteeti
10. Mis on lamba puhasvillatoodang?
a) ühelt lambalt pöetud pesemata villatoodang
b) ühelt lambalt saadud pesemata villa hulka kg-des, mis on korrutatud puhasvillamääraga ja jagutud 100-ga