AvalehtToitlustuse aluste kursuse eesmärgiks on aidata õppijal mõista toitlustusteenuse olemust ja saada teooriateadmisi ning praktilisi oskusi toitlustamisest. Kursus võimaldab saada üldise ülevaate toitlustussektori olukorrast Eesti ning trendidest toitlustuses, saada teadmisi toitlustusettevõtete tüüpidest.
|
|
Kursus on abiks tervisliku toitumise põhimõtete ja toitumissoovituste
tundmaõppimisel. See võimaldab omandada teadmisi ja oskusi menüüde
koostamiseks ning toitude ja einete hindade kalkuleerimiseks. Kursus
võimaldab omandada teadmisi Eesti toidukultuurist ja rahvusköögist
ning erinevate rahvaste toidukultuuridest. Iga teema juures on
hulgaliselt kordamisküsimusi ja harjutusülesandeid teadmiste
kinnistamiseks ning loovuse arendamiseks.
Õppevahend on mõeldud kasutamiseks turismierialade õppijatele, samuti turismivaldkonna täiend- ja ümberõppijatele. E-kursus on tõhusaks ja ülevaatlikuks praktiliseks abivahendiks ka alustavatele turismiettevõtjatele.
E-õppematerjal on vastavuses Turismierialade riikliku õppekava Turismimajandusõppe mooduliga. Õppematerjalide koostajad:
Sirje Rekkor Eesti Hotelli ja Turismimajanduse Erakool Anne Kersna Kehtna Majandus- ja Tehnoloogiakool Maire Merits Tartu Kutsehariduskeskus
This
work is licensed under a Creative
Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported
License.
|