Õppekava: Majutamise ja toitlustamise erialade riiklik õppekava
Moodul: Töökorraldus suurköögis ja töökorraldus restoraniköögis
Teema: Retsepti standardiseerimine
Õpiobjekti maht: 0,1 õn
Õppe eesmärk: Õppija oskab internetist või koduperenaiste kokaraamatust leiduvaid retsepte kasutades koostada suurköögis või ka restoraniköögis kasutatavaid standardiseeritud tehnoloogilisi kaarte. Veebilehel loodud õpiobjekt annab võimaluse vastav teema iseseisvalt omandada ja õpitut veebilehel jälle meelde tuletada.
Õpiobjektis on ära selgitatud standardretseptuuride vajalikkus ja standardretseptuuride koostamise etapid. Näite varal selgitatakse ühe retsepti: sidrunikissell vahukoorega standardiseerimist. Õpilastel on võimalik ka ise ülesanntes olevaid retsepte srandardiseerida.
Veebileht on loodud vabavaralise programmiga CMSimple.
Lehekülje koostaja: Küllike Varik
Koka kutseõpetaja
Tallinna Teeninduskoolis
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License.