Diskorestoranide kliendid on tavaliselt noored. Kasutatakse peamiselt masinamuusikat. Toitude ja jookide valik on kitsam, põhirõhk karastusjookidel ja suupistetel.
Teenindus on sageli korraldatud iseteenindusena baariletist, võib olla ka lauas teenindus või nende kombinatsioon. Hinnad on noortele taskukohased.
Piljardi-, kaardimängu jne restoranides on pakutavate toitude ja jookide valik kitsam, põhirõhk on mängimisel. Teeninduse tase on samuti tavaliselt tagasihoidlikum, kasutatakse masinamuusikat.
Ööklubides võidakse kasutada kõiki eelnimetatud ajaviitmisvõimalusi. Põhirõhk baarijookidel ja suupistetel. Teenindus korraldatud baarileti kaudu, toitude serveerimiseks kasutatakse lauas teenindust (osaline teenindus).
Hinnatase on tavaliselt kõrge.
Näide