Õppekava: Majutamise ja toitlustamise erialade riiklik õppekava
Moodul: 05. Toitlustamine (maht 3 õn)
Teema: Toitlustusettevõtete tüübid
Õpiobjekti maht: 0,1 õn / 4 tundi
Pädevused: Õppija on omandanud teadmisi ja oskusi toitlustusettevõtete tüüpidest, töökorraldusest ja töö planeerimise põhimõtetest.
Eesmärk: Õpiobjektiga taotletakse, et õppija on omandanud teadmisi ja oskusi restoranide tüüpidest ja teeninduse korraldusest
Õpiobjekt sisaldab:
Õppeülesanded: maht 4 t
Õppeülesanded võimaldavad õppijatel tundma õppida ja võrrelda erineva äriideega restorane, nende toimimist. Kõigi õppeülesannetega töötamiseks on koostatud õppija juhised.
Õpiobjektiga saab töötada nii auditooriumis, 100% e-õppe vormis või kombineerides auditoorse õppe ja e-õpet. Kasutatakse nii individuaalset kui rühmatööd.
Õppijate hindamine: Õppeülesannete lahendamine, tulemus vastavalt hindamisprogrammile
Õpiobjekti koostajad:
Sirje Rekkor ja Margit Konno
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License.