Viited

  1. Parm, Ü., Parv, V. Nakkushaigused. Tartu, 2002.
  2. Roaste, M., Tamm,T., Juhkam, K. Toiduhügieen ja –ohutus. Tartu, 2004.
  3. Kann, A., Veskus, T., Vokk, R. Toiduhügieenikoolituse täiendmaterjalid. Tallinna TÜ., 2004.
  4. Ruut, J., Kruuser, A. Toidukäitleja käsiraamat. Tallinn, 2002.
  5. http://www.hot.ee/ematehnik/Hinfo/tuberkuloos.html
  6. http://et.wikipedia.org/wiki/Botulism
  7. http://koolielu.edu.ee/kajarahu/veeb/mittemikroobsed_toidumurgistused/
  8. http://www.popsci.com/inspired-nature/article/2008-04/bacteria-rescue
  9. Illustreeriv materjal Google´i pildiotsingust.