Retsepti standardiseerimine

 
 
 

Retsepti standardiseerimine

Õppekava: Majutamise ja toitlustamise erialade riiklik õppekava

Moodul:  Töökorraldus suurköögis ja töökorraldus restoraniköögis

Teema: Retsepti standardiseerimine

Õpiobjekti maht: 0,1 õn

Õppe eesmärk: Õppija oskab  internetist või koduperenaiste kokaraamatust leiduvaid retsepte kasutades koostada suurköögis või ka restoraniköögis kasutatavaid standardiseeritud tehnoloogilisi kaarte. Veebilehel loodud õpiobjekt annab võimaluse vastav teema iseseisvalt omandada ja õpitut veebilehel jälle meelde tuletada.

Õpiobjektis on ära selgitatud standardretseptuuride vajalikkus ja standardretseptuuride koostamise etapid. Näite varal selgitatakse ühe retsepti: sidrunikissell vahukoorega standardiseerimist. Õpilastel on võimalik ka ise ülesanntes olevaid retsepte srandardiseerida.

Veebileht on loodud vabavaralise programmiga CMSimple.

Lehekülje koostaja: Küllike Varik
Koka kutseõpetaja
Tallinna Teeninduskoolis

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License.

 

 
 

 

Retsepti standardiseerimine
 

Home